Welkom!


Het Rond Advocaten is een kantoor dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het familie- en erfrecht en gevestigd is in Zeist. Wij houden ons uitsluitend bezig met echtscheiding en aanverwante familierechtelijke kwesties, waaronder het erfrecht. Vanuit ons kantoor in Zeist bedienen wij cliënten in de provincie Utrecht en ver daarbuiten.

U kunt bij ons terecht voor vragen over echtscheiding en de financiële afwikkeling daarvan, kinder- en partneralimentatie, huwelijksvoorwaarden, omgangsregelingen, en ook voor vragen over erfrechtelijke kwesties.

Wij hechten aan een persoonlijke benadering en belangenbehartiging op hoog niveau. Daarom zijn wij aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Op onze up-to-date website www.hetrondadvocaten.nl vindt nog meer informatie over onze dienstverlening. Ook kunt u daar diverse modellen vinden.

vrijdag 2 december 2016

10-12 Informatiebijeenkomst Erfrecht

Het huidige erfrecht wordt steeds ingewikkelder. Ook leidt het steeds vaker tot discussies en zelfs procedures tussen de erfgenamen. Veel mensen realiseren zich niet dat dergelijke conflicten kunnen worden voorkomen door voor het overlijden de zaken met elkaar te bespreken en goed vast te leggen. En dat wanneer een conflict dan tóch ontstaat, er diverse mogelijkheden zijn om tot een snelle oplossing daarvan te komen.

Teneinde u over deze zaken te informeren organiseren wij samen de notarissen van Woortmann Notarissen te Zeist op zaterdag 10 december a.s. een kosteloze en interactieve bijeenkomst over:

RUZIE OVER DE ERFENIS: HOE TE HANDELEN EN TE VOORKOMEN?

Tijdens deze bijeenkomst zal uitgebreid worden ingegaan op de volgende vragen:
- Is het nodig om een testament te maken?
- Wat gebeurt er met mijn erfenis als ik niets regel?
- Ik ben erfgenaam, wat moet ik doen?
- Waar heb ik recht op?
- Hoe krijg ik informatie over de samenstelling van de erfenis?
- Is een verklaring van erfrecht verplicht?
- Heb ik recht op mijn kindsdeel?
- Wat doet een executeur, een vereffenaar of een bewindvoerder?
- Ik vind dat zij hun werk niet goed doen, wat dan?
- Ik ben het niet eens met de wijze van verdeling van de erfenis, wat kan ik doen?
- Kan ik de rechtbank vragen om een beslissing te nemen over de erfenis?

Tijdens de bijeenkomst wordt ook aandacht besteed aan de mogelijkheid van bemiddeling bij de verdeling van de nalatenschap (nalatenschapsmediation) en de vele voordelen daarvan.

Aanvang: 10.00 uur (inlopen vanaf 9.45 uur).
Einde: +/- 12.00 uur.
Locatie: Private Dining Room Hermitage, Het Rond 7, Zeist.

Aanmelding vooraf is gewenst en kan plaatsvinden telefonisch (030-7604400) of per e-mail (info@hetrondadvocaten.nl).

Zie ook: www.hetrondadvocaten.nl en www.woortmann.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten